Rondom mens en werk
home verwijzers over ons diensten portfolio contact

ontstaan

Rondom Mens en Werk is in 1997 begonnen als fysiek trainingsinstituut. Wij hielpen werknemers en bedrijven met het terugdringen van arbeidsverzuim door training op basis van Graded Activity bij rugklachten, nekklachten, CANS (=RSI) en andere fysieke aandoeningen. Omdat bij deze aandoeningen psychische onbalans en onbalans in de werksituatie vaak ook een rol spelen, ontstond al snel de behoefte deze aspecten bij de behandeling te kunnen betrekken. De puur fysieke benadering van werknemers deed geen recht aan de multifactoriŽle oorzaken van (dreigend) arbeidsverzuim, zodat re-integratie wel eens moeizaam kon verlopen.

Rondom Mens en Werk biedt nu een scala dat loopt van enkelvoudig fysieke training als dat voldoende is, tot en met als maatwerk samengestelde trajecten, inclusief coaching en counseling of mediation als dat nodig is. Ons begeleidingsteam kan naar gelang de aanpak bestaan uit een trainer-fysiotherapeut, een bedrijfsfysiotherapeut of ergonoom, (bedrijfs-)arts, coach of counselor, mediator en psycholoog.

De bedrijfsnaam Rondom Mens en Werk is gekozen als logisch gevolg van het inmiddels gedeponeerde Benelux merk:

rondom - klik op het logo om de merkomschrijving te lezen klik op het logo om de merkomschrijving te lezen

Rondom Mens en Werk combineert in haar aanpak personal vitality met corporate vitality en geeft alles dat zich daaromheen afspeelt vorm als mensenwerk binnen het gezondheidsconcept:

rondom gezond - klik op het logo om de omschrijving te lezen klik op het logo om de omschrijving te lezen

 

 ontstaan  |   missie  |   werkfilosofie  |   waar  |   partners  |   openingstijden


trajecten


balans