Rondom mens en werk
home verwijzers over ons diensten portfolio contact

over ons

Rondom Mens en Werk is gevestigd in Arnhem Noord aan het Oremusplein 58-60 en is als interventiebedrijf sinds 1997 lokaal en subregionaal actief op het gebied van mens, werk en organisatie.

Sinds de oprichting werkt Rondom Mens en Werk samen met uiteenlopende opdrachtgevers: profit, non-profit en (gemeentelijke) overheid.

Rondom Mens en Werk biedt interventies door een multidisciplinair team van professionals (bedrijfsarts, psycholoog, re-integratiedeskundige en bewegingsdeskundige, haptonoom, fysiotherapeut en coaches en counselors) voor medewerkers die disfunctioneren, dreigen te verzuimen, verzuimen of arbeidsongeschikt zijn vanwege klachten zoals: nekklachten (ook na een ongeval waardoor whiplash gerelateerde klachten aanwezig zijn), rugklachten (ook na een operatie), klachten van schouder, arm, hand (CANS/RSI), bekkenklachten/instabiliteit, fibromyalgie, chronische vermoeidheid en psychische klachten (burn out etc.).

Het doel van de interventies is functieherstel en werkhervatting van de medewerker op basis het herstel van de juiste balans tussen lichamelijke, geestelijke en omgevingsfactoren. Immers verschillende factoren spelen vaak een rol in het in onbalans raken van de werknemer.

Iedere interventie wordt vooraf gegaan door een intake om allereerst de gehele problematiek duidelijk te krijgen. Op grond van de bevindingen wordt voor de medewerker een of meerdere van de best passende interventies geadviseerd.

We kiezen in onze aanpak voor maatwerk voor de cliŽnt en in nauwe samenwerking met de opdrachtgever. Uiteraard kunt u dan rekenen op onze flexibiliteit. Onze kwaliteitstrajecten hebben hun succes al vele malen bewezen. En niet alleen resultaat op korte termijn bepaalt dat succes. De bestendigheid voor langere tijd van het behaalde resultaat en de gezondheidswinst daarbij zijn kenmerkende elementen in onze aanpak.

Rondom Mens en Werk werkt met wetenschappelijk getoetste programmaīs, die door de inzet op maat garant staan voor adequate, doelmatige en meetbare oplossingen bij (dreigend) arbeidsverzuim. Onze activiteiten liggen op het gebied van: bedrijfsfitness, diagnostiek, fysieke training, preventieve producten, fysiotherapie, counseling, haptotherapie, bedrijfsfysiotherapie, werkplekanalyse, werkplekadvisering, werkplektraining, rugscholing, individuele coaching, teamcoaching, mediation en beleids- en managementadvisering.

 

 ontstaan  |   missie  |   werkfilosofie  |   waar  |   partners  |   openingstijden


trajecten


balans